Blogg eller Nyhetsflöde?

På den här sidan kommer du att kunna läsa mitt Nyhetsflöde, eller min Blogg om du hellre vill kalla det så.

Läs om du hittar något som intresserar dig och maila mig gärna om du har kommentarer eller funderingar.

 

 

 • Hur skapas en trend?

  Hur skapas en trend?

  Vad är det egentligen som gör att vi helt plötsligt vill ha torkade grässtrån i vasen eller gula kuddar i soffan? Trots att vi egentligen är rätt trötta på eterneller och att gult aldrig tillhört favoritfärgerna.

  Läs mer…
  2019-03-17 09:30
 • Är det ok att retuschera bilder?

  Är det ok att retuschera bilder?

  Det finns många saker jag är rädd för i livet. En av dem är att bli fotograferad. Jag vet att det är larvigt och att det sitter i mitt eget huvud, men jag kan inte låta bli att tycka att jag alltid ser lite konstigare ut än alla andra.

  Läs mer…
  2019-02-13 20:38
 • Ibland blir jag så trött på gnäll!

  Inser att det är väldigt motsägelsefullt att skriva ett inlägg om att jag är trött på gnäll, eftersom det då blir ett väldigt gnälligt inlägg. Bestämmer mig för att skriva det ändå.

  Läs mer…
  2019-02-07 14:36
 • Hur ser en inredare ut?

  Hur ser en inredare ut?

  Jag blev intervjuad för någon vecka sedan och fick kommentaren att jag ”verkligen inte ser ut som en nationalekonom”. Intressant reflektion kring mitt val av utbildning, som fick mig att fundera. Ska jag klä mig på ett visst sätt nu när jag jobbar med inredning? Eller ska jag kanske försöka se ut mer som en egenföretagare och hur ser i såna fall en sån ut?

  Läs mer…
  2019-02-01 16:48
 • Att blogga eller inte blogga

  Att blogga eller inte blogga

  När jag startade mitt företag för drygt ett halvår sedan var det många som frågade om jag skulle börja blogga också. Mitt standardsvar blev ett kort "nej" och sedan var diskussionen oftast slut.

   

  Läs mer…
  2019-01-28 23:26