Att blogga eller inte blogga

Att blogga eller inte blogga

När jag startade mitt företag för drygt ett halvår sedan var det många som frågade om jag skulle börja blogga också. Mitt standardsvar blev ett kort "nej" och sedan var diskussionen oftast slut.

 

När jag i höstas träffade Nina på Odd Kom för att prata marknadsföring hade tanken på en blogg hunnit förändras något. Jag har alltid tyckt om att skriva och egentligen inte funderat så mycket kring varför jag inte ville ha en blogg. Nina övertygade mig om att det faktiskt kunde vara en bra idé och nu sitter jag här och skriver mitt första inlägg.

Jag känner mig fortfarande inte riktigt bekväm med tanken på att blogga och blev väldigt nöjd när verktyget på hemsidan kallades "Nyhetsflöde" och inte "Blogg". Då kändes det plötsligt inte lika hippt längre och som något även en person över 40 skulle kunna lyckas med.

Vad kommer jag då att skriva om här? För att vara helt ärlig så finns ingen konkret plan för det ännu. Jag tänker att jag kör på känsla, så ser vi vart det leder. Troligtvis kommer du att kunna läsa en hel del funderingar, tips och trix när det gäller inredning. Men bli inte förvånad om det smyger sig in ett inlägg om nån bra serie på Netflix eller en recension om nåt trevligt café.

 

2019-01-28 23:26