Skapa en trivsam arbetsmiljö

 

Arbetsmiljön är viktig

Många av oss spenderar mer vaken tid på jobbet än hemma. Samtidigt är det ofta så att arbetsmiljön inte prioriteras, trots att vi vet hur viktig den är för både trivsel och prestation.

Skapa positiv energi

På samma sätt som med inredningen hemma så är det många gånger små förändringar som gör stor skillnad. En ommöblering av fikarummet eller en ny färg i konferensrummet kan vara en bidragande faktor till att skapa positiv energi på arbetsplatsen.

- Kontakta mig så hjälps vi åt att hitta ny inspiration!

 

Pris: Enligt offert

Inredning av café och restaurang

 

Gästernas upplevelse

Två av mina intressen är god mat och försäljning. Gärna i kombination. Jag väljer ofta att ta en fika eller lunch för att sitta och reflektera över inredning och utformning av miljön för gästerna.

Få gästerna att komma tillbaka

När jag hör kommentaren "Maten var god, men miljön är ju inte särskilt trevlig" så går jag igång direkt. Vad är det som gör att vi uppfattar en cafémiljö som mysig eller en restaurang som välkomnande? För att få kunder att komma tillbaka så krävs en positiv helhetsupplevelse. God mat i kombination med bra service och trevlig miljö är ett koncept som håller i längden.

Ny inspiration

Har du svårt att hitta inspiration och vill ha hjälp att tänka nytt? Kanske är det dags att göra en kundundersökning för att se vad dina gäster saknar?

- Kontakta mig för ett möte!

 

Pris: Enligt offert